Norsk MJ Forum
Norsk MJ Forum
Hjem | Profil | Aktive temaer | Aktive avstemminger | Medlemmer | Søk | OSS
Bruker:
Passord:
Lagre passord
Glemt ditt passord?

 Alle fora
 Norsk MJ forum
 Ut på tur
 Tur til Berlin
 Nytt tema  Svar til tema
 Skrivervennlig
| More
Forfatter Previous Topic Tema Next Topic  

steinbp

Norway
96 Posts

Posted - 09/07/2013 :  20:03:46  Show Profile  Reply with Quote
Blir du med og har en ukes opplevelse i Berlin den første uken av september?
Vi tenker på MOROP's årlige arrangement for jernbane- og modelljernbaneentusiaster, se gjerne www.morop.eu . Deltagelse er åpen for alle, en må være tilknyttet MJF, direkte eller gjennom en MJF-tilknyttet klubb, og man kan ha med venn, ledsager osv. Vi er 2 MJF-medlemmer som har engasjert oss spesielt for at flere skal få nyte opplegget som den tyske landsforeningen BDEF har planlagt, se www.morop.eu eller be en av oss 2 om info. Vi har reservert noen enkle og doble rom på det ene av de 3 hotell-alternativene. Vi valgte Abacus Tierpark Hotel www.abacus-hotel.de pga gunstig beliggenhet. Det er ennå ledige plasser for en norsk gruppe. Men vil du bo billigere, i Apartment med eget bad til 1/2 pris, så kan vi prøve å hjelpe deg. De fleste norske har valgt hele perioden lørd 31/8 til sønd 8/9, mens noen har sett seg nødt til å avkorte oppholdet med en dag eller tre.
Påmelding senest 15.juli gjør du på skjema i Word som du henter på www.morop.eu helst med kopi til undertegnede, ønske om innkvartering gjør du samtidig til undertegnede, mens reisen ordner du selv, sjekk Norwegian, Air Berlin, Ryan Air. Felles reise fra Oslo er med Air Berlin, ned lørdag 31/8 kl 1035, hjem søndag 11/9 kl 1240.
Hilsen John A Dahl dahl69@online.no og Stein Johannessen steinbp@online.no
  Previous Topic Tema Next Topic  
 Nytt tema  Svar til tema
 Skrivervennlig
| More
Gå til:
Norsk MJ Forum © Alt innhold/innlegg eies av den enkelte bidragsyter. All bruk av innhold i annen sammenheng er forbudt uten etter nærmere avtale. Go To Top Of Page
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.04